Verstopping, geurhinder, stukken?

Problemen met de riolering en afvoer zijn niet altijd zo maar op te lossen, vaak heb je nood aan professioneel materiaal om de juiste locatie van het probleem te ontdekken, of om een verstopping tegen te gaan. En aangezien een dergelijk probleem de nodige hinder met zich meebrengt, wil men dit uiteraard ook op korte termijn opgelost hebben. Daar kunnen wij voor zorgen, bij Rioleringswerken Houben Roger staan we garant voor een correcte en degelijke afhandeling van dit probleem en dit op heel korte termijn aan de scherpste prijzen! Ook bij stevige vriestemperaturen, kunnen wij hier een oplossing in bieden, wij maken gebruik van verwarming bij de pompen en hebben ook het nodige water bij in een watertank van 1800l

Camera Inspectie

Met onze camera inspectie installatie kunnen wij in de buizen gaan zoeken achter verstoppingen of defecten. Dit koppelen we dan aan ons speciaal op maat gemaakte meetapparatuur, waarmee wij tot op een paar cm nauwkeurig kunnen aangeven waar het probleem juist zit. Dit voorkomt het onnodig uitbreken van opritten, tegels, enz... Hierdoor kunnen we echt heel precies en snel te werk gaan. Ook voor verzekeringen kan je gebruik maken van onze Camera Inspectie, alles wordt digitaal opgenomen op een SD-kaartje en kan dus zo eenvoudig aan je verzekeringsmakelaar bezorgt worden.

Verstopping

Verstoppingen kunnen door aller hande zaken voortkomen, vochtige doekjes, wortelgroei, (verkeerd)toiletpapier, ... Om een verstopping tegen te gaan gebruiken we een flexibele lans, die in de buis kan geschoven worden en dan onder hoge druk een waterstraal in beide richtingen spuit. Hierdoor is de vestopping in een mum, verleden tijd.

Herstellingen


Verstoppingen kunnen ook veroorzaakt worden door bv grondverzakkingen, of buizen die 'plat' gereden zijn enz. In deze gevallen is een herstelling nodig. Hiervoor lokaliseren we eerst de plaats van het defect, dmv camera inspectie en een sensor. Eénmaal het probleem gevonden, graven of breken we op die plaats alles open tot we de ruimte hebben om de herstelling uit te voeren.

Waterput reinigen

Indien je regenwater gebruikt om bv het toilet door te spoelen, kan je al een 50% besparen op je waterfactuur. Laat daarom ook op af en toe je regenwaterput nakijken en reinigen zodoende het water dat gebruikt wordt ook proper genoeg is om deze taak te doen. Een goed uitgeruste waterput heeft weinig onderhoud nodig, maar het kan altijd dat er zich op de bodem een sliblaag vormt, dan is het altijd aangeraden om de regenwaterput te reinigen. Ook als je merkt dat de kleur van het regenwater verandert of een onaangename geur heeft, is een onderhoud aangewezen. Hoe vaak je dit moet doen hangt af van de installatie. Zo moet een regenput zonder filter jaarlijks gereinigd worden, eentje met filter slechts om de vier à vijf jaar.

Ledigen van septische putten

Na ledigen van uw septische put, reinigen we de septische put ook altijd met een hogedruk lans om zo er voor te zorgen dat de binnenkant van de septische put mooi proper is en dat er niet gemakkelijk terug aanslag op kan vastkomen. De inhoud van de septische put wordt door ons afgevoerd naar Aquafin. Wij zijn volledig in orde qua reglementering voor het afvoeren van afvalstoffen.

Onze registratienummer bij OVAM: 126602

Contacteer ons!

Gallerij

Rioleringswerken | Limburg

Rioleringswerken | Limburg

Rioleringswerken | Limburg

Rioleringswerken | Limburg

Rioleringswerken | Limburg

Rioleringswerken | Limburg

Rioleringswerken | kapotte buis maken | Limburg